maanantai 30. kesäkuuta 2014


MÖLLI-TOKO KISAT KAJAANI 28.6.2014

Tuomarina Tiina Mankinen

Niin se koitti sekin päivä että Amon kanssa päästiin tarkistamaan harjoituksen tuotos HiFin järjestämissä Mölli-Tokossa
Jännitti kenties enemmän kuin koskaan " kisoihin " mentäessä,kun ei aina tiedä mitähän se keksii milloinkin. Saako jonkun itkuraivokohtauksen vai riekkuuko hihnan päässä vai mitä ?
Mitäs vielä. Käyttäytyi kuin mikäkin mallikoiralainen ja voin ilokseni todeta että on perinyt äipältään sen taidon että silloin kun tehdään yhdessä juttuja niin me kans tehdään ne yhdessä ja piste

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 10
Seuraaminen taluttimetta 10
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 ( varmistelin )
Luoksetulo 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Sijoitus 1 / 5 ja pisteitä 196 /200

Aika hienosti pikkuiselta miehen alulta

Toki reenit jatkuu ja hauskaa kentällä pidetään, mutta antaa kummasti luottamusta lisää sitten ensimmäisiin virallisiin kisoihin heinäkuussa

Tiltulaisen kanssa sitten kokeiltiin EVL:ää jotta tietää sitten mitä aikanaan tulee kun me joskus siellä kuninkuusluokassa ollaan

Paikalla olot jatkui samaan malliin eli munkeroiset molemmista

Vapaana seuraaminen 9,5
Zeta 8.5
Luoksetulo 9,5
Ruutu 0 ( hyvä merkille meno ja lähtö ruutuun, kenties ohjaaja oli hätäinen ja antoi liian aikaisen seiso käskyn ja koirahan pysähtyy, tosin ruudun ulkopuolelle )
Ohjattu noutaminen 8 ( Ohjaaja sössi taas tämänkin liikkeen )
Metalliesineen noutamien 0 ( ei sitten hypännyt estettä vaan kiersi )
Tunnistusnouto 10
Kauko-ohjaus 0 ( Lähti kuin ohjus merkille jota liikkuri kävi siirtämässä ), mutta hyvät vaidot kun otettiin uusiksi koko liike )

Kivaa oli vaikkakaan pisteillä ei juhlittu 146 ja sijoitus 2/2Kuva: Amo Taisto Armas tänään HiFin järjestämissä Mölli-Toko kisoissa ALO 1/5 196 pist. Tiltulaisen kokeiltiin EVL:ää. Tuloksella ei juhlittu 146 pist, mutta mukavaa oli silti. Tietääpähän sitten aikanaan miltä tuntuu kisata " kuninkuusluokassa ".
Kisaposetus. Amo vain kävi uimassa välillä

Tulevana viikonloppuna autonnokan suuntana onkin sitten Pori ja TOKO:n SM kisat .Toivottavasti osaan perilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti