keskiviikko 26. syyskuuta 2012


PENTUSIA, PENTUSIA

Pienet perropennelit ovat ottaneet hyvän alun elämään kiinni. Syövät ja kasvavat kovaa vauhtia, jopa pentueen pienin poijjan pökäle on kohta tavoittanut sisarusparvensa painossa, tosin se onkin aina tisu suussa, imeä lutuuttaa ihan imemisen innosta.

Kahden koiran ( ja pentujen ) pyörittäminen käy jo sinänsä työstä. Aamulla ensin käytetään Diva aamupisulla, annetaan ruoka, haistellaan ja suukotellaan pennut, vaihdetaan puhtaat aluset jos ovat likastuneet, sitten vuorossa Tilta, pitempi aamulenkki ja ruoka sitten voi itse istahtaa vähäksi aikaa persuuksilleen. Ennen töihin lähtöä vielä Divan käyttö ulkona ja onpas Tiltan kanssa tehty pika reenilöiset ettei olisi ihan niin tylsä päivä edessä. Saaralle kuuluu iso, iso kiitos että on päivisin käynyt huolehtimassa koko pataljoonan. Illalla töistä tullessa sama rumba kuin aamulla ensin Diva sitten Tiltan lenkitys, mutta onneksi lenkin ja reenien yhdistäminen käy hyvin lomiksen maastoissa. Onneksi kohta alkaa loma :D

Kauan odotettu koulutusviikonloppu on sitten edessä lauantaina. Odotukset on korkealla, hyviä koulutusvinkkejä ja neuvoja tiedossa, 3 tuntia koulutusta neljälle koirakolle, joten aikaa yhtä koirakkoa kohti on ruhtinaallisesti ja toisia katsomalla oppii vielä rutkasti lisää, sittenpä seuraava koulutus sessio onkin omalla kotipaikkakunnalla marraskuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti