maanantai 7. toukokuuta 2012

KARVA-KAVERIT

Nämä kuulumiset tänne lokiin tulevat aina vain viiveellä ja viiveellä. Miten ihmeessä saisi muutaman lisätunnin vuorokauteen että kerkeäisi kaikki hommelit aina tehdä ?? Vuorokausi rytmi on jokseenkin aina sama, töihin, töistä kotiin, koirien kanssa reeneihin, kotihommia ( ja nyt kun nuo lumet alkavat sulamaan vinhaa vauhtia ) niin myös pihatyöt painavat päälle, mutta jatketaan sitten vähän myöhempään iltaan/ yöhön
Enivei, koirayhdistyksemme Doggaajat järkkäsi Karva-Kaveri testaus päivän 5.5 tänne Suomussalmelle. Innokkaita koirakoita oli tulossa testaukseen 12, joista melkein kaikki läpäisivät testin. Kiva iltapäivä alkoi luennolla jonka jälkeen päästiin itse testaukseen, Omia hurttanoita ei testissä ollut, koska aika on vain rajallinen, mutta kiva niitä on järjestää ja jos joku siitä saa oivan harrastuksen itselleen ja koiralleen ja ennenkaikkea tällä toiminnalla saadaan jaettua hyvää mieltä myös toisille. Yhdistyksemme slougan voisi ollakin " yksi kaikkien ja kaiki yhden puolesta :D )
Tässäpä pieni ja ytimekäs info pläjäys Karva-Kaveri toiminnasta


Suomen Karva-Kaverit ry
Kuvaus toiminnasta
Suomen Karva-Kaverit on perustettu keväällä 2011. Sen tarkoituksena on kehittää ja toteuttaa eläinavusteista työskentelyä, jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisen hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä. Karva-Kaverit ovat pääsääntöisesti koiria, mutta toiminnassamme on mukana myös muita eläimiä.

Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia ja lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Suomen Karva-Kaverien toiminnassa on paljon erikokoisia ja rotuisia koiria, jotka kaikki rakastavat halaamista ja rapsutusta. Työskennellessään Karva-Kaverit tunnistaa oranssinpunaisesta fleeceliivistä.

Toimintamme perustuu jäsen- sekä vapaaehtoiseen kannatusmaksuun, otamme vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja, hankimme varoja toimintaamme myös järjestämällä yleisötilaisuuksia.
Suomussalmella toimii tällä hetkellä 9 testattua koirakaveria ohjaajineen. Suuresta berninpaimenkoirasta pikkuisiin terriereihin ja kaikenkokoista ja karvaista siltä väliltä.
Karva-Kaverin saatte luoksenne ottamalla yhteyttä koordinaattoriimme:
Kati Mäkeläinen
Vierailu kestää n.30-60min ja on maksuton.

Yleistä tietoa
Suomen Karva-Kaverit
Finlands Lurviga Kompisar
suomen.karvakaverit@gmail.com

Puheenjohtaja:
Maarit Haapasaari gsm             050-344 2881      

Varapuheenjohtaja:
Sirpa Kakko gsm             040- 730 7553      

Sihteeri:
Hanna Ritvanen gsm             050-593 3335      
Innokas Karva-KaveriVanja testaus vuorossa


Dimmuliini

Ota mut syliin ja anna mulle vähän RAKKAUTTA

Anna muisku

Reipas Aada tyttö oli myös testaamassa koiruleitaTyövaate

Ja lopuksi halaukset uusille halityöläisille. Kati

Satu-Hanna

Kirsi


Hannakaisa

Saara

Taas Kati. Taitaa olla melkoinen halipula  :D

Ritva

Satu

Noora ja Noora oli niin rohkea että teki " bernit "

Asta
Halityöläiset valmiina tehtäviin

Kiitokset Maaritille, Kristiinalle sekä Sinikalle. Teihin oli kiva tutustua, olette aivan mahtavia ja teette arvokasta työtä tuomalla hyvää asiaa esille ja niinhän sitä sanotaan että jaettu ilo on moninkertainen ilo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti