tiistai 27. maaliskuuta 2012

KÖH, KÖH JA KÖH

Eipä ole tälläistä ennen tullut vastaan, että ihan kennelyskä :/ . Molemmat, siis Diva ja Tilta pöhisee ( Tyyne ainakin vielä säästynyt ) Kovin vetää vaisuleiksi koirat. Sisällä menee suht hyvin, mutta kun ulos menee niin köhiminen alkaa. Toivottavasti tämä menee nopsaan ohi.
Tuntuu hassulta kun vasta kirjoittelin miten kiireisiä päivät ovat ja nyt kun aamulenkit ovat tauolla, kunhan käyvät heittämässä pisulit hangen päällä ( saa nukkua pitempään ), kun tulen töistä niin ilta on tyhjää täynnä. Ei sitten niin mitään, joo, vois levähtää ja nostaa vaikka jalat seinälle, sylkeä kattoon ja väistellä limppejä, mutta... kyllä se touhuaminen nuiden koirien kanssa olisi vain SITÄ ELÄMÄÄ  ja toisella kädellä sitten silittää, siivota ja    pyykätä, tuntuisi siltä normi arjelta . Jotenkin tuntuu niin hassulta ettei osaa tehdä muuta kuin istua polovet pystyssä sohvalla, olla koneella ja rapsuttaa sairaita karvakuonoja
Toivottavasti ne paraneisivat  pian

2 kommenttia:

  1. No voihan harmin paikka, tuo kennelyskä ikävä tauti. Joskus tauko vaikka pakollinenkin tekee hyvää niin koirille kuin ohjaajallekin. Pikaista paranemista koiruleille!

    VastaaPoista
  2. Meillä sitä kesti kolmisen viikkoa, kumpikin koira oksenti ja kakoi vihreänkeltaista limaa, yöt oli pahimpia. Se ei auttanu kuin makuuttaa, pari kertaa päivässä vaan aamutakkilenkitys postilaatikoilla, ja takasin sisälle. Koirat vaan nukkui, ne oli kipeitä ja veto oli pois. Keitin niille kauravelliä, johon turvotin parit nappulat aina, kun ruokahalu oli kans pois.. Kyllä se siitä, kunhan vaan annat niiden toipua rauhassa kokonaan yskänsä pois! =)

    VastaaPoista