torstai 9. helmikuuta 2012

Jyväskylä KV


Kaksi kokonaista kuukautta kulunut edellisestä päivityksestä ja mitä kaikkea on tapahtunutkaan sinä aikana, mutta... välillä tuntui että pelkästä koneen katsomisesta saa näppylöitä naamaan ja ihottumaa vartaloon ettei ole tehnyt oikein koko vempeleeseen koskea.
Mistähän sitä aloittaisi ?
Hyvän ystävän kanssa tehdystä taas kerran huiman hauskasta näyttelyreissusta Jyväskylään 19.11 - 20.11.2011. Mökki oli varattu Kaunisniemestä n.40 km Jyväskylästä.
Tältä se olisi näyttänyt päivänvalossa

Ja tältä se näytti illan hämyssä
Matkaan lähdettiin aamupäivästä periaatteella " ei kiirettä, eikä aikataulua " . Matkaa varjosti kuitenkin kotiin jääneet Diva ja Moppi, mutta parempi niiden kotosalla kuin kaksistaan koko päivän mökillä. Ja miten ihmeessä me saadaan auto aina lattiasta kattoon survottua tavaroita ettei sinne olisi kaksi kirppukasaa enää mahtunutkaan. Eka pysähdyksen teimme Iisalmen Marjahaassa sillä pitsanälkä yllätti.
Saavuimme illasta mökille ja täytyy sanoa että aivan mahtava paikka. Illalla saimme vieraiksi Emmin sekä perroneitokaiset Islan ja Unan ja vauhtia riitti.Veljekset kuin ilvekset
Tiltan kanssa leiriydyttiin yläkertaan. Ylös mentiin ihan mallikkaasti ( eka kerralla ) mutta entä alas tulo


Jos jänskättää niin jänskättääElämässä tulee vastaan aina uusia haastavia asioita ja meidän kohdalla se oli parkkitalo, kas kun täällä Suomussalmella niitä ei hirveästi ole, joten meidän ilmeemme oli varmaan näkemisen arvoinen kun mersun nokka osoitti kohti parkkitalon suuaukkoa. Tietenkin onnistuimme ajamaan auton liian kauas lippukoneesta( siis Ippa ajoi, emme ajaneet autoa "yhdessä")  että kun sitä nappia olisi pitänyt painaa se oli aivan liian kaukana. Ippa roikkui auton ikkunasta ties missä asennossa, mutta kun nappi on ylettymättömissä niin se kans on. Onneksi maailmassa on kilttejä setiä, jotka tulevat pelastamaan hädässä olevia naisparkoja. Lipun saatuamme kurvasimme ihan parkkitalon yläkerrokseen asti tullaksemme sieltä sitten kellarikerrokseen löytääksemme vapaan parkkiruudun, mutta täytyy sanoa että hyvin se Ippa sompaili :D

Viiimeinkin kehän reunoille notkumaan ja odottamaan omaa vuoroa. Tiltan sisaruksista oli Jyväskylään rantautuneet Emmin ja Islan lisäksi myös Katri ja Lyyli. Tuomarina lauantaina oli Brace Andrew.
Lyyli, Katri ja Pekka kehän laidalla

Tilta sai laatuarvosanan EH ja tälläisen arvostelun;
12 months cream.Well balmced outline.Head could be a little more classical, and even for a female. I would like a little more substance.Excellent cugulation. Good overall proportions.Adequate coat. Hind movement could be stronger.
Kehässä, Emmi / Isla, minä ja Tilta


Tuomari tutkimassa Islaa
Tillukka


Näyttelyn jälkeen takaisin mökille ja mikäs sen mukavampaa tiedossa kuin oikean rantasaunan lämmittäminen. Veden hakeminen järvestä , halkoja liiteristä ja koirat taas.... viettivät oikeiden näyttelykoirien elämää!

Painien
Leikkien

Tutkien uusia asioitaIstuen järvenrannalla puisella penkillä

Sekä rantasaunaa lämmitellen

Illalla saatiin yövieraiksi Mantan sisko ja hänen emäntänsä sekä yliseksuaalinen weilssiuros. Ei siinä mitään että weilssi yritti käydä iholle koko ajan, mutta että omat tavaratkaan ei saa olla rauhassa. Onneksi Tiltasta kuoriutuu oiva vahtikoira tähän tarpeeseen!


Vahtikoira Tilta

 Hassu pieni Tilta, joka vartoi tavaroitani vierailta tungettelijoilta koko illan.

Saunan lämmitys oli varsinainen taitolaji, kyllä me se lämpiämään saatiin mutta puiden lisääminen taisi unohtua pari kertaa, joten jouduimme aloittamaan lämmityksen kaksi kertaa ja lopuksi kun menimme saunaan saimme puhua lämpimiksemme, mutta kivaa oli silti käydä " jäähyllä " tähtitaivaan alla
Sunnuntaina sitten kohti näyttelyareenoita, jonne myös tulisi Sari ja Wanda. Beso Bocan perroliinoista olisi tänään neljä neitoa kehissä.

Tuomarina oli Lena Danger ja tässä tuomarin arvio Tiltasta:
14 kk:n ikäinen feminiininen narttu, joka antaa pitkän vaikutelman. Hyvät pään linjat. Hieman kapea kuono-osa. Hyvä purenta. Tasapainoiset kulmaukset, oikeanmuotoinen rintakehä. Toivoisin hieman lisää luustoa. Oikea karvanlaatu. Liikkuu pitkällä matkaa voittavalla askeleella, ahtaasti takaa. Saa kauttaaltaan vahvistua. EH
Emmi / Isla, minä / Tilta, Katri / Lyyli, Sari / Wanda
Emmi ja Isla sai tänään H:n karvan takia, muut saivat EH:n. Hyvä tytöt!
Hampaaaat

Yhteispotretti kehän ulkopuolella
Pitkälle kotimatkalle ja kuinkas muuten kuin pitemmän kaavan mukaan eli eksyttiin jonnekin, mutta ei se mitään matkailu avartaa ja loppujen lopuksi löysimme tutulle kotitielle ja sen kunniaksi pitsalle. Kiva reissu ja tälläisiä vain suunnittelemaan lisää!

Laitetaan tänne loppuun jouluinen tervehdys minkä tytöt saivat aikaan

Hauskaa ja Iloista Joulua kaikille 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti