torstai 27. heinäkuuta 2017

Neljän viikon ikäiset termiitit

Viikko on taas vierähtänyt ja uusia juttuja on tullut vanhojen asioiden rinnalle. Meiltä leikattiin taas kynnet. Ei auttanut vaikka kuinka rimpuloitiin ja esitettiin eriävät mielipiteet asiasta. Se tyyppi, joka leikkaa meiltä kynnet kertoi juttuja, että luoja on luonut koirille neljä tassua, joissa on neljä varvasta ja niissä jokaisessa kynnet, jotka pitää leikata. Tosin Flaviolla on takakannukset, jotta sillä on sitten pari ylimääräistä leikattavaa. Sitten se kertoi, että se käy salilla, että se on paljon vahvempi kuin me, ettei rimpuilu auta. Meni vähän aikaa kuunnellessa sen juttuja, mutta sitten me taas pistettiin hanttiin, kukin vuorollaan, mutta totta se oli, se oli vahvempi kuin me...vielä.

Uutena juttuna meille oli, että ruokaa tulee myös kupista. Ei enää pelkästään äipän tisusta. Ei juurikaan syletty kuppiin, eikä liiemmin sitä ihmeteltykään. Vedettiin napaan ja oltiin tyytyväisiä. Jälkkärinä ja välipaloina on sitten perinteinen maitobaari.


Ollaan myös ulkoiltu aina sään salliessa. Nyt uskalletaan lähteä tutustumaan pikkasen kauemmaksikin. Neliviikkoisen elämän on aika mukavaa. Reviiri on laajennettu koko alakertaan, ruoka tulee tarjottimella kirsun eteen, välillä otetaan maitohörpyt, leikitään ja nukutaan. Viikon päästä olisi kuulemma joku eläinlääkäri tarkastus. Tutkitaan ja hutkitaan joka heppu kirsusta hännän päähän.Tässä me ollaan koko jengi koossa
Felicitas

Fayyaad

Fumihiro

Fabrizio ja Fumihiro
Tylsäääää

Kun oikein tarkkaan katsoo niin kaksi perroa siinä on

Flavio

Joskus pitää istua ihan persiilleen ja miettiä maailman menoa kaikessa rauhassa


Onneksi ei tartte heittäytyä kovin syvällisiin ajatuksiin..

.... vaan voi pitää hauskaa sisarusten kanssa. Annetaan hevosten miettiä suurempia juttuja, niillä on isompi pää
                                           🌤 Nautitaan kesästä ja aurinkosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti