sunnuntai 8. syyskuuta 2013


Odottavan aika on pitkä, sanotaan ja sitä se kyllä on kun odottaa nuita penneleitä syntyväksi. Tänään tuli 63 vrk eka  astumisesta ja tiistaina tulee sitten 63 vrk viimeisestä kiinniotosta.
Ei siinä mitään mutta turhautumisen puutteessa olen kohta kaivanut jokaikisen pensaspuskan pihalta, puunannut talon katosta lattiaan, Diva päässyt karvoistaan ja molemmat koirulit  huollettu jokaista karvan piirtoa myöten. Seuraavaksi varmaan menen naapurin tontille " työjelemään "

Lämpöä on mitattu aamuin ja illoin. Näyttää sekin sahailevan ylös ja alas. Milloin se on aikalailla 37 astetta niin seuraavassa käänteessä se huiteleekin lähempänä 38. Tänään on sitten lämmöt taas lähempänä 37, närästystä ja oksentelua sekä limaista vuotoa joten eiköhän ne kohta puoliin ala pötkähellä ulos

Masuasukki masu ( valitettavasti kuva on valaistunut )





2 kommenttia:

  1. Odottava äiti näyttää hyvin onnelliselta! :) Hitsi kun olen vesikoiria katsellut aikanaan sillä silmällä useammankin vuoden, mutta hylännyt ajatukset, kun kunnon harrastuskoiraa ei näyttänyt löytyvän, kun minkään jalostuskoiran kanssa ei harrastettu (näyttelyiden lisäksi...) mitään eikä löytynyt työmoottoria. Ihan mahtava pentue näyttäisi nyt olevan teille tulossa, onnea molemmille "äidelle" :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itse odotan myös tältä pentueelta paljon. Toivon mukaan tulee kunnon työmyyriä :D

    VastaaPoista