torstai 9. helmikuuta 2012

8.10 Hakureenit


Mielettömän hienot haku reenilöiset Tiltan, Divan sekä parhaiden koirakavereiden Mantan ja Mopin kanssa seitenahvenisen sokkeloisissa maastoissa. Tarkoitus oli mennä paikkaan missä toissa kesänä reenilöimme, mutta niin oli maisemat muuttuneet, kiitos uusien teiden mistä ei tietenkään ollut hajuakaan eksyimme . Tosin nolottaa tunnustaa että voi eksyä " kotimetsään ", mutta niin vain kävi että ajelimme Ipan kanssa pilistä Seitenahvenisen sorateillä, kunnes Ippa otti ohjat käsiin ja johdatti meidät aivan ihanteelliseen haku-reeni paikkaan.

Ensiksi kehään astui bc-Manta. Aloitimme kuten Kajaanin reenilöissä aloitimme Tiltan kanssa, eli maalimies tehdään kivaksi kun siltä saa namia. Se ei ollut vaikeaa, sillä Mantan kieli hipoi suun perimmäiset nurkat namit saatuaan eli ei muuta kuin akka piiloon metsään ja koira etsimään. Manta oli huippu hyvä ja etsittävä löytyi.

Seuraavaksi oli "vanha konkari" Tilta, jolle myös tehtiin "maalimieskivaksi" systeemit aluksi ja pienessä päässä oli muhinut viikon takaiset reenilöliset ja Tilta lähti kuin ohjus etsimään. Aivan mahtava pikku koiraeläin. Sitten oli vuorossa Moppi-rajakoira, joka turkki hulmuten etsi kadonneen. Naurussa oli kyllä pidättämistä, sillä Moppi on vain niin...Moppi.

Viimeisenä haun ihmeellisiin saloihin pääsi sitten sissi-Diva, joka ei lihapullaa luovuta ihan vähässä kummassa metsään piiloon menijälle. Tietenkin myös Divalle tehtiin "maalimieskivaksi"- jutut ja kun Diva huomasi, että Ippa vie herkut mennessään ( vaikka auton taakse piiloon menimmekin ) metsään ja tietenkin syö ne nälissään niin pelastaa pitää mitä pelastettavissa on eli ne Atrian lihapullat. Diva lähti kuin ohjus pelastamaan mitä enää pelastettavissa on, toivottavasti syömättömät lihapullat Ipan käsistä. Aivan hieno löytö !

Kullekin koiralle tehtiin kaksi harjoitusta, mutta nälkä kasvaa syödessä ja Tiltalle ja Mantalle oli vielä tehtävä se " piste i:n päälle ja hienot loppu huipennukset ne olivatkin. Mielettömät irtautumiset molemmilta hauveleilta ja LÖYDÖT.
Reenien jälkeen lomakylään lenkille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti